szemléletváltás, innováció, ötletmorzsák a sikerhez

2015. október 05. 08:18 - cur non

Zöld számla

ami mindenkinek jó, de leginkább az unokáink örülnek majd neki

Sokat halljuk napjainkban, de talán még sem eleget, hogy környezettudatosabban kell élnünk, csak így őrizhetjük meg a bolygót unokáinknak. Egy olyan szolgáltatásra szeretném felhívni a figyelmet, mellyel mindenki zöldebbé teheti vállalkozását.

Ez a szolgáltatás ma még inkább aktuális, mivel megváltoztak a számlázó programokra vonatkozó előírások. A korábbiakhoz képest új előírás, hogy 2016. január 1-től minden számlázó programnak rendelkeznie kell egy önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval.

Ha az Ön szoftvere nem felel meg az új előírásoknak, vagy sokba kerülne a frissítése váltson online számlázásra! A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell új szoftverekbe beruházni és bárki igénybe veheti.

Amikor a számla nem a postaládába, hanem az email fiókba érkezik

Az online számlarendszerek lehetővé teszik, hogy nyomtatás, borítékolás és postázás nélkül eljuttassuk számláinkat a vevőinkhez. Ez nem csak a vállalkozás költségeit, de a működtetése okozta környezetterhelést is csökkenti.

Az internet hozzáférés és a felhőalapú szolgáltatások révén Ön bármikor, bárhonnan kiállíthatja számláját. Csak be kell lépnie a szolgáltató által biztosított online fiókjába, és az adatok rögzítése után egy gombnyomásra kézbesítésre kerül a számla a vevőjének az email címére. Az elkészült számlákat Ön is és az ügyfele is korlátlanul elérhetik, mert a bizonylatok hiteles tárolása is biztosított.

Az EPeR online számlázó rendszer a fent leírt szolgáltatások mellett lehetővé teszi, hogy a kibocsájtó folyamatosan figyelemmel kísérje a számlája útját. Látja, ha a vevő megnyitotta az email fiókjából a bizonylatot. Az oda-vissza kommunikációnak köszönhetően a vevő e rendszeren belül visszajelezhet a számla befogadásáról, vagy az indokai megadása mellett visszautasíthatja azt. A számlareklamációk hosszas telefonálgatások és levelezések nélkül is hatékonyan kezelhetők.

Az utóbbi években egyre hangsúlyosabbá vált az egészségügyi szolgáltatások igénybevétele terén az öngondoskodás. Ezt felismerve az EPeR online számlázó rendszerben külön modul került kialakításra az egészségügyhöz kapcsolódó intézmények és vállalkozások számára, így az egészségpénztárakkal online bonyolíthatják az elszámolásaikat.

Tanuljon a multiktól!

A „zöld” számlát is lehet, de nem szükséges kinyomtatni. Valamennyi hatályos jogszabályi előírásnak megfelel. A rendszerhez bárki csatlakozhat. Az online számlázás nyújtotta előnyöket ma már nem csak a multinacionális nagyvállalatok, hanem a kis- és középvállalkozások, vagy akár egyéni vállalkozók is kihasználhatják. Legyen Ön a következő, aki él ezzel a lehetőséggel! Ahogy az a blog leírásban szerepel: A „Jó lenne, de….” kezdetű mondatait cserélje le! Legyen a mottója a „Miért ne?”! Vagy ahogy a latinban mondják: Cur non?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://curnon.blog.hu/api/trackback/id/tr327892368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
szemléletváltás, innováció, ötletmorzsák a sikerhez
süti beállítások módosítása